27.2 C
Chișinău
joi, septembrie 28, 2023
27.2 C
Chișinău
Hotel Ibis STYLES
HomeIbis Styles

Regata Imobiliare a încheiat contractul de franciză cu Accor - lider mondial în domeniul ospitalității. Astfel, hotelul Ibis Styles Chișinău Airport, urmează să fie lansat pe piața R. Moldova în 2024.

Hotelul ibis Styles Chișinău Airport își focalizează conceptul pe tema tenisului. Cu o capacitate de 95 de camere, o suprafață de 7885 m2 și facilități precum: restaurant cu bar la parter, terasă exterioară - deschise atât pentru comunitatea locală, cât și pentru oaspeții hotelului, unitatea va fi o destinație primitoare pentru diverse segmente de oaspeți.

De asemenea, hotelul va dispune de o zonă generoasă de fitness, dar și de un centru de întâlniri modern și modular, de peste 200 de metri pătrați, menit să găzduiască evenimente în diferite formate. Fiind situat pe drumul principal spre aeroport, ibis Styles mai este avantajat din punct de vedere al accesibilității. Respectiv, va deveni gazda grupurilor sportive, a călătorilor de afaceri, a delegațiilor, dar și a tuturor doritorilor de a experimenta condiții de cazare la standarde internaționale.

Solicită informații